Lid worden

Een aanvraag om lid te worden wordt steeds besproken met alle bestuursleden.  

Als het bestuur gunstig beslist over  uw aanvraag om lid te worden dan houdt dit in dat u bij wijze van proef wordt aanvaard tot het einde van het lopende jaar. De verlenging van uw lidmaatschap, zo u dit wenst, zal afhangen van de evaluatie door het bestuur op het einde van het vliegseizoen.

Wij rekenen erop dat u alle veiligheidsvoorschriften en instructies van het bestuur stipt zult naleven.  

Het lidgeld dient gestort op  de clubrekening BE05 0018 3570 3475 van modelvliegclub Dender Eagles vzw, O.-L.-Vrouwstraat 28, 9200 Dendermonde (reden van betaling -

Het lidgeld bedraagt:

- 100 euro voor volwassenen die geen lidkaart hebben van een andere Vlaamse modelluchtvaartclub die aangesloten is bij de VML, indien u reeds lid bent van een andere club dient u slechts 66 euro te betalen en moet u het secretariaat een kopie of scan van de VML-lidkaart bezorgen

- 50 euro voor jongeren tot en met de leeftijd van 18 jaar.

Zelfs indien u reeds over een geldig vliegbrevet en een geldige VML-lidkaart beschikt dient u uw eerste vlucht op ons terrein steeds onder begeleiding van een van de bestuursleden of pleinverantwoordelijken uit te voeren.

Indien u nog geen vliegervaring heeft of nog over geen brevet beschikt vraag dan aan een van de bestuursleden of pleinverantwoordelijken om u een vlieginstructeur toe te wijzen. Deze instructeur zal u wegwijs maken in de wondere wereld van het modelvliegen en u met raad en daad bijstaan bij de aankoop van de zendinstallatie, vliegtuigen of helicopters en andere noodzakelijke accessoires. Hij zal u uiteraard het vliegen aanleren tot u voldoende ervaring heeft om uw brevet te halen en solo te vliegen.