Ruilbeurs 2018

Submitted by pavaro on Fri, 10/11/2019 - 18:28

Onze 14de ruilbeurs had plaats in het parochiecentrum, Hofstraat 7A te Oudegem-Dendermonde.

Deze zaal beschikt over een ingerichte keuken, is ook ruimer dan zaal Toreken in Lebbeke en derhalve beter geschikt voor het organiseren van onze ruilbeurs.  Er is ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het nabijgelegen kerkplein.

We telden 18 standhouders waarvan één commercieel en niet minder dan 39 tafels, tot nu toe een clubrecord. Een aantal medewerkers waren reeds vanaf 7.30 uur in de weer voor de opstelling van de tafels, het vullen van de frigo's en de voorbereidingen van het warm eten en de belegde broodjes.

Midden in de zaal werden tafeltjes opgesteld om iets te drinken of te eten. Het aantal deelnemers en bezoekers blijft jaar op jaar stijgen met dit jaar een echt hoogtepunt.

Vooral in de voormiddag mochten we een aanzienlijk aantal bezoekers verwelkomen. Er werd zoals steeds duchtig verkocht en gekocht, er waren echt mooie koopjes te doen.
Vanaf 14 u. viel het bezoekersaantal snel terug zodat tegen 15 u. de zaal netjes kon worden vrijgegeven. 

De club kon terug rekenen op de vriendelijke inzet achter de toog en in de keuken van een aantal leden en echtgenotes van onze leden. Hierdoor was er doorlopend drank te bekomen, ’s middags eetgelegenheid met belegde broodjes, friet met stoofvlees of vol-au-vent. En uiteraard werd er flink wat bijgepraat tussen pot en pint (of cava).

Aan iedereen die er bij was, hetzij om te helpen, te kopen, te verkopen of gewoon om iets te verbruiken, van harte bedankt.